Minust

Jooksmine on mind huvitanud alates kui õppisin käima. Põhikooli lõpu poole hakkasin jällitama ja taguma joostes veerevat palli enda ees.

Alates 2005. aastast hakkasin osalema 1-2 korda aastas erinevatel rahvaspordi võistlustel.  Vahepeal tekkis küll väike paus, kuid tõsiselt võtsin asjaga end käsile käesolevast aastast. Juba esimestel aastatel soetasin endale teatud huvist Nike plus kiibi-süsteemiga jalanõud. Algselt koos ipodiga, hiljem aga vahetus välja käekellaa vastu.

2012. aasta algusest alates kasutan Nike+ TomTomi GPS süsteemiga varustatud kella, ning sellest ajast peale olen vähemalt korra nädalas pisut end ka treeninud paremate tulemuste nimel. Kui aastatel 2005-2009 vahemikus oli keskmiselt 15km, 2010. aastal 11km ja 2011. aastal 22km, siis 2012 aastal sai juba joostud üle 250km teid ja soov teid vallutada ainult kasvab.

Antud blogi tahan jätta enamasti oma treeningpäeviku jaoks, kuid kindlasti lisan siia ka neid teadmisi ja asju mis mulle kuskil silma on jäänud just selle külje pealt, mis mulle väga huvi pakub.

Igasugune vastukaja on oodatud, nii heas kui halvas! 🙂

Mõnusate jooksmisteni, Heiki 🙂

Lisa kommentaar